Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manuel Gonzàlez Alba i Guillem Agulló, eixos centrals del Dia del Combatent Català de l'AJV

Manuel Gonzàlez Alba i Guillem Agulló van ser el centre de la Diada del Combatent Català organitzada per l'Assemblea de Joves de Valls, el dia 23 de gener a Valls.
La jornada va consistir en una xerrada, en la lectura d'un manifest a mode d'homenatge i en un concert.

28/01/2010 09:06 Drets i Llibertats

 

Un dels actes més destacables que organitzà l'Assemblea de Joves de Valls fou la conferència sobre el cas de l'assassinat de Guillem Agulló, jove militant de Maulets de Burjassot (Horta), que el 1993 morí a mans d'uns joves coneguts per la seva ideologia nacionalista espanyola.

La xerrada, que va tenir lloc al Casal Popular La Turba, va anar a càrrec d'Octavi Ruiz, membre de Maulets d'Horta, i Natxo-Calatayud, que després d'exposar com van transcórrer els fets, varen oferir una descripció del context social i polític en que van tenir lloc i que va ser el responsable de la impunitat legal que en moltes ocasions ha emparat els acusats. Durant la xerrada també es va destacar la tasca que durant aquests anys han dut a terme els col·lectius de l'Esquerra Independentista del País Valencià a l'entorn de la família de Guillem Agulló.

Després de la xerrada, els assistents varen homenatjar el vallenc Manuel Gonzàlez Alba, davant de la placa commemorativa, on l'AJV va pronunciar un manifest i hi deixà un ram de flors. Tot seguit, una quarantena de persones varen assistir a un sopar popular, que l'Assemblea va servir a la Turba.

La vetllada es va acabar amb un concert del grup valencià Orxata Sound System i els AJ DJ's, que ompliren el pub Trenta i tants de Valls.

Per a saber-ne més:

L’Assemblea de Joves de Valls prepara el Dia del Combatent Català   - Llibertat.cat

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid