Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Escola Valenciana celebra els vint-i-cinc anys de les Trobades

El Paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana acollirà la VII Nit d'Escola Valenciana.

Un espectacle de Xarxa Teatre basat en el "Tombatossals" encetarà la festa on és  lliuraran els guardons de la Nit al grup de música valencià Obrint Pas, a la professora i membre del Consell Valencià de Cultura, Isabel Ríos i a l'associació El Betlem de la Pigà.   

L'any pasat fou Xàtiva, la capital de la costera qui acolli la gal.la d'Escola Valenciana en el Gran Teatre de la Ciutat, on el cantaor d'estil Pep Gimeno "Botifarra" (d'èxit arreu dels PaÍsos Catalans) feia d'amfitrio a l'escenari.

Les inscripcions d'enguany és poden fer per xarxa fins l'onze de febrer al web de l'entitat.

18/01/2010 15:17 Cultura

Després de l'espectacle i el lliurament de guardons se celebrarà un sopar a l'hotel Luz de la capital de La Plana. Al web d'Escola Valenciana hi teniu les diferents modalitats d'inscripció que podeu fer fins el 12 de febrer. (Punxa enllaços)

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid