Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nou local de la COS a Vic

Dissabte passat, una vintena d'afiliats i delegats sindicals de la Coordinadora Obrera Sindical (COS), membres de l'associació l'Alou i representants de Maulets, així com altres acompanyants, ens van aplegar en la inauguració del nou local del sindicat a Vic per escoltar la xerrada del company David Fernandez, membre de la Torna, periodista i lluitador constant per la sobirania, social i nacional. Després de la presentació de l'acte a càrrec de Joan Pujol, el David va fer un interessant i documentat repàs per temes d'actualitat, reflexions sobre l'endemà del 13-D i perspectives dels moviments populars i de les alternatives al sistema capitalista, segons informa en l'Aleix Cardona al seu bloc.
D'altra banda, dissabte també es va presentar la campanya contra l'atur a Berga, engegada per les companyes de la COS de Berga, conjuntament amb el Casal Panxo, Maulets i la I-CSC

07/12/2009 12:05 Laboral
 
Aquest dissabte, vigília de la jornada de festa imposada de la Constitució espanyola, com ja venim fent des de fa una colla d'anys, ens vam aplegar per mostrar el nostre rebuig a la carta magna espanyola. I ho vam fer inaugurant la nova seu de la Coordinadora Obrera Sindical, la COS, a Vic (Osona). Un local on, entre altres, s'hi reuneix l'associació l'Alou i l'assemblea osonenca de Maulets.

Una vintena d'afiliats i delegats sindicals de la COS, membres de l'associació i representants de Maulets, així com altres acompanyants, ens hi vam ajuntar per escoltar la xerrada del company David Fernandez, membre de la Torna, periodista i lluitador constant per la sobirania, social i nacional.

Després de la presentació de l'acte a càrrec de Joan Pujol, el David va fer un interessant i documentat repàs per temes d'actualitat, reflexions sobre l'endemà del 13-D i perspectives dels moviments socials i de les alternatives al sistema capitalista. A la xerrada seguí un col·loqui que es clogué amb un bridis pel futur del nou local i de les iniciatives que s'hi desenvolupen.
Un sopar va tancar la jornada, amb la perspectiva de seguir desenvolupant iniciatives informatives i de reflexió sobre l'actual situació dels Països Catalans i del món.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid