Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Inauguració del nou local de l'Ateneu Popular Arrels de Beniarrès en el seu 6è aniversari

L’Ateneu Popular Arrels inagurava nou local coincidint amb el seu 6è aniversari, al C/ Sant Josep de Beniarrés (Comtat) , que els consolida com a moviment cultural al poble, ja que volen fer d’aquest un lloc alternatiu de pensament i d’oci on "pugam expresar els nostres pensaments com a poble català i treballador"
El passat, 7 de desembre a Beniarrés se celebrà el 6é aniversari de l’Ateneu Popular Arrels, acte, que any rere any, movilitza a la gent de les comarques centrals del País Valencià. Aquest any foren 200 persones les que gaudiren a partir de les 21:30h del sopar popular i de les actuacions de Inèrcia, 121db i The Skafeinats. La nit acabà amb el repertori de cansons de dj Raül i dj Conill que durà fins les 5 de la matinada.

15/12/2009 02:12 Política
L’acte fou calificat per l’Assemblea d’Endavant OSAN del Comtat, l’Assemblea de Joves del Comtat-CAJEI i el Rogle de Beniarrès com un acte que ens aporta feina expansiva i motivació al nucli local.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid