Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 2010 arriba marcat pel 50è aniversari de la mort del guerriller Quico Sabaté

Aquest nou any 2010 arriba carregat de força per la commemoració d'una efemèride: el 50è aniversari de la mort en combat antifranquista del guerriller anarquista Francisco Sabaté Llopart "Quico". La Comissió 50 anys Quico Sabaté ha posat en marxa tot un seguit d'activitats i actes especials que s'iniciaran el proper dimarts dia 5 de gener i que s'allargaran fins al mes de juny. L'extens programa d'actes vol ni més ni menys que commemorar l'assassinat del guerriller de l'Hospitalet del Llobregat, i és per això que es faran exposicions, actes d'homenatge, presentacions de llibres, debats i concerts, entre d'altres.


El tret d’inici dels actes serà el proper dimarts 5 de gener amb l’Ofrena floral a la tomba d’en Quico que tindrà lloc com cada any, a les 12h del matí al Cementiri de Sant Celoni (programa detallat a l'interior).

31/12/2009 18:25 Drets i Llibertats

 

Divendres 8 de gener, tindrà lloc la presentació del llibre “Tren Correu 1104” a càrrec del seu autor, Joan Ventura, a la Llibreria 4 gats de Sant Celoni, a les 20 hores. El llibre està basat en el darrer viatge d’en Quico Sabaté.


El mateix Joan Ventura guiarà, dissabte 9 de gener (10h.,Cementiri de Sant Celoni) la passejada històrica que seguiran les darreres passes d’en Quico per la vila de Sant Celoni. A continuació es durà a terme l’Acte d’Homenatge i dinar popular.


Per altra banda, s’ha creat un calendari commemoratiu que podreu adquirir durant les activitats programades i al Casal Quico Sabaté en horari de 19h a 21h i de 23h a 2h tots els divendres i dissabtes.


Descarregueu-vos el programa detallat.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid