Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els sindicats LAB i la Intersindical-CSC consideren un escàndol els beneficis del BBVA

En 9 mesos, el BBVA ha obtingut 4.179 milions d’euros de beneficis, més de 15 milions d’euros al dia, mentre, això sí, el nombre d’aturats augmenta també de forma exponencial.
 
Els sindicats LAB i la Intersindical-CSC han emès un comunicat conjunt on denuncien els beneficis de la gran banca, en especial els del BBVA que els considera d'escàndol. "La banca, un cop més, presumeix de beneficis, poc sembla importar-li la crisi per continuar engreixant els seus comptes de resultats. Com si no passés res continuen obtenint beneficis a compte, en bona part, dels que estan patint, de veritat, les conseqüències d’una crisi que ells no han creat, els treballadors i les treballadores", assenyala  el comunicat

11/11/2009 14:00 Economia

A més a més, segons els sindicats, "si a aquestes dades de beneficis hi afegim la "jubilació" del ja famós exconseller, els ajuts que els governs de torn concedeixen a les entitats financeres, el desmantellament del BBVA als nostres països i la destrucció constant de llocs de treball en aquest Banc, durant el darrer any, podem concloure que AIXÒ NO ÉS CRISI, ÉS UN ESCÀNDOL".

Des de LAB i la Intersindical-CSC, no només consideren  que estan obligats a denunciar aquest escàndol i els qui se’n vanaglorien, l’aplaudeixen o ho justifiquen, sinó que estan convençuts que només amb un canvi de Model Econòmic i Social es podrà abordar, com correspon, una situació de crisi tan greu i que tants perjudicis comporta a la classe treballadora, mentre els de sempre continuen presumint dels seus immensos beneficis amb tot el que està caient.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid