Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Camps «retoca» la cúpula del PP del País Valencià després de la destitució de Costa

L'actual vicepresident de les Corts Valencianes, Antonio Clemente, ha estat proposat pel president del PP del País Valencià, Francisco Camps, com a substitut de Ricardo Costa al capdavant de la Secretaria General del partit, segons fonts populars. Aquesta decisió ha estat adoptada al comitè Executiu Regional que se celebra a la seu del PP valencià per abordar la situació interna del partit després de la destitució de Costa i la seva suspensió cautelar de militància arran de la seva implicació al cas Gürtel. Així mateix, Camps ha proposat que Rafael Blasco sigui el nou portaveu del grup popular a Les Corts, un càrrec que també havia abandonat Costa i que compaginarà com a conseller d'Immigració i Ciutadania.

02/11/2009 14:37 Política

 

Per la seva banda, l'alcalde de Castelló, Alberto Fabra, i el vicepresident tercer del Consell, Juan Cotino, seran coordinadors del partit, un càrrec fins ara inexistent.
 
Francisco Camps ha afirmatal Comitè Executiu Regional del PP que el nou organigrama del PP valencià reforça la direcció del partit "amb un equip preparat per a seguir fent de la Comunitat Valenciana un referent inexcusable per a Espanya".
 
Els "retocs" doncs s'han d'entendre, per Camps, fruit de la voluntat de convertir "la Comunitat Valenciana en una de les comunitats més importants d'Espanya".
 
"El PP és el gran partit per militants i per votants", ha indicat Camps, el qual ha afegit que seguiran "mantenint tot l'esforç per estar a l'alçada de les circumstàncies d'una comunitat que s'ha posat dreta, que ha guanyat en autoestima, en orgull, un partit amb visió de futur i ambició col·lectiva per seguir fent de la Comunitat la millor d'Espanya".
 
El president valencià ha afirmat que treballaran amb "la nostra identitat, les nostres senyes, la nostra autoestima i la nostra manera de viure la vida". Camps ha confessat que "dol a molta gent que sent una comunitat potent, tenint veu en la vida política nacional, sent una de les quatre grans comunitats autònomes d'Espanya per població, tenint factors de prosperitat i tenient també vinculacions culturals i tradicions tan nostres seguim sent tan lleials a Espanya".
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid