Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Ateneu Popular Arrels de Beniarrés estrena nou local amb un programa d'actes ben atapeït

Durant aquest estiu l'Ateneu Popular Arrels de Beniarrés (El Comtat) ha canviat la seua localització. El nou local, uns antics recreatius, es troben al Carrer Trinquet de Beniarrés i ha començat a operar amb molta força amb un programa d'activitats que ocupa tot el mes d'Octubre. Així doncs des del dia 3, quan s'inagura amb un sopar popular, i fins el 17 del mes entrant hi podreu trobar l'exposició itinerant sobre el 40è aniversari del naixement del Partit Socialista d'Alliberament Nacional (PSAN). També l'Ateneu recordarà la història de l'independentisme el 8 d'Octubre amb la xerrada "40 anys d'independentisme als Països als Països Catalans" a càrrec del militant del PSAN, Marc Candela.

28/09/2009 10:29 Política

Per altra part el cicle de xerrades de l'Ateneu continua avant i el 16 d'Octubre hi trobem una interessant conerència sobre la llei de dependència que se celebrarà al Centre Cultural Joan Fuster de Beniarrés. Però a part d'aquestes activitats de caràcter formatiu des de l'Ateneu Popular Arrels també es participarà en les mobilitzacions importants del país com ara la manifestació del 9 d'Octubre a València o l'Aplec del Puig, i també els podrem trobar el dotze d'Octubre en una nova edició de la campanya anual "Un cim una estelada".

Durant aquest mes d'Octubre també trobareu a l'Ateneu, projeccions de films com ara "Del Roig al Blau", "Garatge Olympo" i "Tasio", i també un ambient agradable on escoltar música, xerrar o debatre. A l'Ateneu Popular Arrels trobareu també el treball constant i colze a colze de les assemblees de El Rogle, Endavant (OSAN) i CAJEI. En definitiva, Beniarrès ha obert nou local i comença a escalfar motors per a celebrar el sisé aniversari del seu Ateneu que tindrà lloc a principis del proper mes de Desembre.

Agenda Ateneu Popular Arrels 2009
Activitats enmarcades dins del 9 d'octubre:


*Del 3 al 17 d'Octubre hi haura la exposició del 40 anys del PSAN.
-

El dia 3 innauguració de l'exposició i sopar.
-

El dia 7, dimecres, projecció: "Del roig al blau"
-

El dia 8, dijous, xerrada "40 anys d'independentisme als Països Catalans" a càrrec de Marc Candela.
-

El 9 manifestació a València, si vols vindre posat en contacte amb nosaltres.




El dia 12 d'octubre, dilluns, excurció Un cim , una estelada: La Safor.




El dia 16 d'octubre, divendres, xerrada sobre la llei de la dependencia al Centre Joan Fuster a les 20h en finalitzar sopar.




El dia 21 d'octubre projecció de "Garaje Olympo" a les 21h.




El 25, diumenge, assistència a l'Aplec del Puig si vols vindre posat en contacte amb nosaltres.




El dia 28 d'octubre, dimecres, projecció de "Tasio"




El dia 30, dissabte, participarem en la trobada d'espais alliberats del País Valencià.
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid