Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'assemblea de suport a Núria Pòrtulas anuncia mobilitzacions pel 5 i el 19 de setembre

Fa unes setmanes coneixíem la sentència que condemnava la sarrianenca Núria Pòrtulas a dos anys i mig de presó per un "delicte d'intent de col·laboració amb una organització terrorista". Aleshores l'advocat Benet Salellas ja va anunciar que recorreria la decisió del tribunal. Doncs bé, quan la defensa està plantejant el recurs a la condemna, les mobilitzacions al carrer estan començant a reprendre la iniciativa, tal com anuncia Alerta Solidària i l'Assemblea de suport a la Núria Pòrtulas.

02/09/2009 20:57 Drets i Llibertats
 
El col·lectiu de suport ha convocat una concentració aquest dissabte dia 5 de setembre a les 7 del vespre i una manifestació pel dia 19 a la mateixa hora. Ambdues davant de la subdelegació del govern espanyol a Girona.
 

Alerta Solidària mostra el seu rebuig a la "patètica sentència" de l'alt tribunal polític espanyol, "que s'inventa ara el delicte d'intent de col•laboració amb organització terrorista". A més, el col·lectiu antirepressiu recorda que l'Estat italià, que va absoldre Juan Surroche, ja ha demostrat que no existeix l'organització terrorista en qüestió.

Per la seva banda, l'assemblea de suport sosté que la condemna "no s'aguanta per enlloc". Ho explica al cartell de les convocatòries de mobilització on, en forma de pàgina impresa de diari en paper, afirma que "el jutge s'inventa una nova construcció política que criminalitza les idees per tal d'evitar l'escàndol que suposa el cas". En aquest sentit acusa l'Audiència Nacional de dur a terme "una nova construcció jurídica capaç de provar fets sense cap prova". 

En el comunicat el grup de suport també fa esment de les mobilitzacions que van sacsejar les comarques gironines el febrer del 2007, quan va esclatar el cas de Núria Pòrtulas.

A més, també tenen paraules per Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), els quals titllen de "mesquins repressors amb un afany de poder incalculable" per estar al servei de l'Audiència Nacional -"el vell Tribunal de Orden Público rebatejat"- i deixar que se segueixi aplicant la Llei Antiterrorista.

Per saber-ne més

Condemnen Núria Pòrtulas a dos anys i mig de presó- Llibertat.cat

El grup de suport a Núria Pòrtulas confia en una sentència absolutòria - Llibertat.cat 

El judici a Núria Pòrtulas queda vist per sentència - Llibertat.cat 

Unes 200 persones es manifesten a Girona per demanar l´absolució de Núria Pòrtulas - Llibertat.cat 

5.000 signatures per l'absolució de Núria Pòrtulas - Llibertat.cat 

Absolen Núria Pòrtulas de robatori perquè el denunciant no es presenta a judici - Llibertat.cat  

Núria Pórtulas: acte de suport dilluns a Barcelona- Llibertat.cat  

Mobilitzacions a Girona per demanar l'absolució de Núria Pòrtulas - Llibertat.cat  

Núria Pòrtulas i dues persones més denuncien la polícia municipal de Girona per agressió - Llibertat.cat  

Més de cent cinquanta persones es concentren a Girona per l'absolució de Núria Pòrtulas - Llibertat.cat  


 cartell_nuria_-_set_09

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid