Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets convoca una concentració i altres activitats a Arenys de Munt el dia de la consulta popular

En motiu de la celebració del referèndum independentista, el proper dia 13 de setembre, a Arenys de Munt, Maulets ha convocat una concentració de suport a la Riera d'Arenys a les 10:30h per aquesta data. Per a Maulets, la concentració és per donar suport al referèndum, que consideren molt positiu perquè malgrat ser simbòlic, "ens acosta a l'objectiu de la llibertat de la nostra nació". Així mateix, aquest acte, serà també per mostrar el seu rebuig a qualsevol intent de sabotejar la consulta, "doncs algun grupuscle feixista ja ha mostrat la seva intenció de fer-ho", afirma l'organització juvenil. La concentració vindrà acompanyada d'un seguit d'actes i activitats al llarg del dia 13, que estan encara per determinar, segons ha indicat Maulets en un comunicat lliurat ahir a la tarda.

27/08/2009 00:48 Política
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid