Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Iniciativa Animalista internacionalitza la campanya contra es jonegades d’Algemesí

La Plataforma Iniciativa Animalista, com organització integrant de la plataforma contra les jonegades d’Algemesí, llança una important campanya internacional en vuit idiomes, per exigir a l’ajuntament d’eixa ciutat la supressió immediata, l’eliminació de qualsevol mena de subvenció directa o indirecta i la realització d’un referèndum on el veïnat puga manifestar democràticament la seva opinió, sobre aquest espectacle dantesc de violència, sang i patiment. La campanya demana a les organitzacions i molt especialment a les persones sensibles, que facin sentir la seva opinió enviant-li mails de protesta a l’alcalde d’Algemesí, en el sentit explicitat més amunt.

30/08/2009 01:47 Drets i Llibertats
També demanem que tothom puga dirigir-se al Síndic de Greuges, per a que intervingui d’ofici, atés que en les jonegades participen menors d’edat, convertint-se així en una escola de violència per a la joventut.

Iniciativa Animalista ha redactat dos models de mail que es poden utilitzar directament o servir a títol d’exemple, tant dirigit al Alcalde Sr. Vicente R. Garcia Monte com dirigit al Síndic de Greuges Sr. José Cholbi Diego. Es important enviar copia a Iniciativa Animalista per valorar la repercussió de la campanya.
 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid