Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comença la campanya informativa sobre la consulta popular d'Arenys de Munt

Ahir a Arenys de Munt,  es va iniciar la campanya informativa de la consulta per la independència de Catalunya. Està confirmada la participació de les formacions polítiques locals (AM2000, ERC, CIU i CUP) i Catalunya Acció que té l’aval del MAPA, ja que es tracta d’una formació no registrada a Arenys de Munt. El termini per inscriure’s a  la campanya informativa de la Consulta per la independència de Catalunya es va esgotar el passat dia 24 d’agost. La Comissió Organitzadora està preparant diferents actes a banda dels que tinguin previstos les diferents formacions inscrites a  la campanya informativa. El dia 5 de setembre tindrà lloc un míting unitari de les formacions polítiques que van donar suport a la Consulta (AM2000, CUP, CIU i ERC) amb la participació de destacats líders polítics a nivell nacional. (veure video)

30/08/2009 01:27 Política
La Comissió Organitzadora continua oberta a la incorporació de més voluntaris per a col·laborar en la  Consulta per la Independència del 13 setembre. El període per inscriure’s finalitza el dia 12 de setembre. Per fer-se col·laborador només cal emplenar un formulari al web de la Comissió Organitzadora www.coc130909.org/formulari o enviar un correu electrònic amb les dades personals (nom, cognom i telèfon) a coc130909@gmail.com.
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid