Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Entre la Revolució i les Trinxeres", llibre sobre la revolució social iniciada al 1936

El Col·lectiu Negres Tempestes i Aldarulls Edicions publiquen el llibre "Entre la Revolució i les Trinxeres" de Camillo Berneri, amb la intenció amb la intenció de donar a conèixer a Revolució Social iniciada el 19 de juliol de 1936 davant els objectius de voler amagar aquells fets a l'entorn de la recuperació de la memòria històrica encapçalada pel Tripartit per legitimar l'actual sistema democràtic burgés, segons els editors. El llibre és un recull de cartes publicades per Camillo Berneri al setmanari “Guerra di Classe” on va reflectir l'eufòria inicial dels primers mesos de la Revolució i va advertir de les conseqüències de la recuperació progressiva del poder per part de la burgesia que van materialitzar-se en els Fets del Maig del 1937 on el propi Camillo Berneri va ser segrestat i assassinat.

30/08/2009 04:04 Política
Aquesta edició inclou també la introducció que va afegir “Ediciones Mayo del 37” (editorial vinculada al MIL) en la edició de l'any 1973.

Podeu aconseguir l'exemplar al mòdic preu de 5€ als punts de distribució habituals i a la "paradeta" del Bloc Negre al Fossar de les Moreres el proper 11 de Setembre.

També podeu comprar el llibre "on-line" a la llibreria Acció Cultural
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid