Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vint i tres mil assistents en La Gira d'Escola Valenciana

El festival valencià Feslloch es consolida en el panorama musical després d'arribar als 3200 assistents i completar més de 30 hores de programació continuada.

Els més de 3000 assistents de divendres i dissabte al Feslloch van posar punt i final a un circuit de 30 concerts amb l'actuació de 40 grups i 6000 km recorregut. L'organització s'ha mostrat "molt satisfeta" amb el resultat del Festival i ha destacat el bon ambient entre els assistents i l'acollida dels veïns de Benlloch. En total, el Feslloch ha representat  més de 30 hores de programació continuada amb les actuacions de Gertrudis, Betagarri, Lonomdelporc, Desgavell, Sva-ters, Pascu Selector, La Gossa Sorda, Aspencat, Joan Miquel Oliver, The Skafeinats, Nit de Grills, Cesk Freixas, Rapsodes, Jezie, Neuròtics, At-Versaris i Xavi Castillo. També amb tallers, debats, torneig de futbol i la jornada d’entitats joves.  El Feslloch ha estat organitzat per Reviscola, Escola Valenciana, el CF Benlloch i l’Ajuntament local.

18/07/2009 02:31 Cultura

 Autor de la foto: Hugo Giner Puchol

El darrer 17 de març La Gira-Festival Itinerant de Música en Valencià que organitza Escola Valenciana va donar el seu tret d’eixida davant 3000 persones en el concert de falles. Des d’aleshores s’han celebrat 30 concerts itinerants al llarg del territori valencià, i també a Barcelona, Borges Blanques (Lleida) i Mallorca. En total, més de 23.000 assistents i 40 grups participants han estat presents a Burjassot, La Pobla de Farnals (2), Castelló (2), Llutxent, Barcelona, Sa Pobla (Mallorca), Alcàsser, Almussafes, València, Polop, Teulada, Daimús, L’Alcora, Calp, Cocentaina (2), Picassent, Alacant Fogueres, Gaianes i Les Borges Blanques, Torrent, Ontinyent, Ondara, Sant Mateu, Sant Vicent,Catarroja.

La Gira és el festival Itinerant de música en valencià que acompanya totes les Trobades d’Escoles d’Ensenyament en Valencià. Aquesta és la quarta edició d’una iniciativa musical creada per Escola Valenciana i que consisteix a fer concerts amb grups de música en valencià arreu de les nostres comarques, coincidint amb les Festes per la Llengua per tal d’atraure al públic jove. En aquesta quarta edició totes les entitats i institucions que acullen La Gira han batut records de participació, amb més de 23.000 assitents. La quarta edició ha estat, per una banda la de la consolidació, amb més de 30 concerts programats, conjuntament amb el circuit So de Sons als instituts de secundària, i per una altra la de l’entrada al món 2.0 i les xarxes socials, com ara Facebook. Alhora, dos espots amb animacions en 3D del cantautor Pau Alabajos, de Miquel Gironés d’Obrint Pas, Josep Nadal de La Gossa Sorda i Mireia Vives de Rapsodes, han significat un pas molt important en la consolidació de la imatge i de la marca de La Gira, esdevenint un referent musical imprescindible a l’escena valenciana I europea

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid