Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Núria Pórtulas: acte de suport dilluns a Barcelona

L'Assemblea de Suport a la Núria Pórtulas prepara les darreres mobilitzacions abans del judici que tindrà lloc a Madrid, a 750 quilòmetres de Girona. Serà el dia 13 de juliol a l'Audiència Nacional. Alerta Solidària coneix prou bé els antecedents de l'audiència, coneguda fa pocs anys com a Tribunal de Orden Público, i és per això que ha decidit portar al carrer el suport cap a una persona represaliada amb l'amenaça d'un judici "a una sala on el més important són les ideologies que configuren d'entrada la presumpció de culpabilitat". L'acte d'última hora serà aquest dilluns a Barcelona.

05/07/2009 20:05 Drets i Llibertats

El proper 11 de juliol hi haurà una manifestació a Girona per solidaritzar-se amb la Núria just abans del judici del dia 13, però Alerta Solidària ha organitzat un acte solidari a Barcelona per dilluns 6 de juliol que comptarà amb històrics militants de diferents moviments socials, així com l'advocat del cas, Benet Salellas. L'acte de suport tindrà lloc a les Cotxeres de Sants a les 7 de la tarda i intervindran Gabriela Serra,  Josep Maria Terricabras, Enric Duran i Benet Salellas.

 

Pel que fa a la manifestació de Girona, aquesta serà l'11 de juliol a les 7 de la tarda davant de la seu d'ICV. Hi haurà a més un sopar solidari a la plaça Ovidi Montllor a patir de les 9 del vespre. L'endemà sortiran els autobusos cap a Madrid per assistir al judici de l'Audiència Nacional,  dilluns. Les adreces per reservar plaça a l'autocar són: el13totsamadrid@gmail.com o el13dejulioltotsamadrid@gmail.com

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid