Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP decideix si es presenta o no a les properes eleccions autonòmiques del Principat

- Més d'una vintena d'assemblees locals defensaran una ponència que demana presentar-se a les eleccions al parlament de l'any que ve mentre que uns nou nuclis també han presentat una ponència contrària.
- Més de sis-centes persones s'han adherit al manifest Volem que la CUP es presenti a les eleccions al Parlament!
 

20/06/2009 22:42 Política
Demà, la ciutat de Girona acollirà al Teatre Municipal l'Assemblea Nacional de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), en que es debatrà i decidirà si la formació fa el salt i es presenta a les properes eleccions al Parlament del Principat o si, de moment, continua presentant-se només a les eleccions municipal.
 
Es preveu que unes 400 persones dels diferents nuclis d'arreu dels Països Catalans participin a l'Assemblea Nacional i al dinar que la CUP de Girona ha preparat al col·legi Eiximenis.
 
D'altra banda, els impulsors del manifest Volem que la CUP es presenti a les eleccions al Parlament! han fet públic un nou llistat de personalitats que s’hi han adherit, entre els quals hi consten el mossèn Josep Dalmau; el represaliat independentista del 1992 Marcel Dalmau; l'expresident de la Federació d'AVV de Sabadell, Ernest Espinós; el productor de cinema Jordi Rediu, i l’escriptor Roc Casagran, entre d’altres. Més de  sis-centes ja s’han afegit també a la demanda.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid