Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EU barxeta no condemna els insults de Rus

EU de Barxeta no condemna els insults que el Rus va referir sobre els professors“Vergonya, cavallers, vergonya!” va ser –diuen– el crit de Jaume I quan, a la batalla de Portopí, el Conqueridor va voler avançar i va veure que ningú no gosava fer ni un pas: un crit exigint dignitat. Així comença l'apunt del nou Bloc de la CUP de Barxeta que complementa a la web oficial del col.lectiu  www.barxeta.cup.cat

Ës dona el cas de que l’alcalde de Barxeta és mestre i director d’una escola pública

El passat dia 22 de juny els regidors d'EU, entre ells l'alcalde de Barxeta, no donava suport a la moció en la què es pretenia condemnar les declaracions fetes per Alfonso Rus en les que va dir “gilipolles” als professors que diuen “aleshores” o “gairebé” i en les que va amenaçar en “rematar-los”.

27/06/2009 13:44 Política

Vuit-cents anys després, el mateix sentiment d’indignació és compartida per molts barxetants després d’assabentar-se que el passat dia 22 de juny els regidors d'EU, entre ells l'alcalde de Barxeta, no donava suport a la moció en la què es pretenia condemnar les declaracions fetes per Alfonso Rus en les que va dir “gilipolles” als professors que diuen “aleshores” o “gairebé” i en les que va amenaçar en “rematar-los”.

Per més escarni l’alcalde de Barxeta és mestre d’una escola pública, i a més a més, en les innombrables aparicions públiques com a màxim responsable de l’ajuntament ha fet servir les paraules que tant odia el president de la diputació. Resumint senyor alcalde, per si no sabia sobre que anava la moció, es tractava de condemnar la irresposabilitat i els mals afers d’un polític que li ha dit a vosté, senyor alcalde, “gilipolles” i que si fóra per ell “el remataria”!!

Però no ens deixem enganyar, la decisió dels regidors d’EU no és fruit de la ignorància o el menyspreu per el valencianisme sinó que és fruit de la conxorxa amb els regidors i la cúpula diputacional del PP. Però quins valors morals volen transmetre a la ciutadania aquestos dirigents, si qualsevol polític ens pot insultar i amenaçar impunement?. La dignitat està per damunt de tot, senyor alcalde.

Vergonya, caballers, vergonya!

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid