Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els benifaironers "Sak de Gats" nominats pels Premis Ovidi

Visualitza la imatge a mida completaEl  darrer treball discogràfic del grup benifaironer SAK DE GATS participarà en la quarta edició dels Premis Ovidi de la Música en valencià per haver estat publicat entre el 25 d'abril del 2008 i el 25 d'abril del 2009.

El jurat d'enguany estarà format pels periodistes Eduard Guillot, Juanma Játiva, Raül Serrador, Vicent X. Contrí, Quim Vilarnau i Josep Vicent Frenchina en qualitat de secretar¡ i representant del Col·lectiu "Ovidi Montllor" de Músics i cantants en Valencià -COM

 

16/06/2009 14:20 Cultura

En la tria de la millor lletra, des de l'organització s'ha decidit que siguen els propis grups i intèrprets els qui escullin les que consideren que són les dues millors lletres dels darrers treballs discogràfics i les facen arribar en un document de Word o d'Open Office per correu electrònic abans de l'1 de juny.

Queden exclosos dels premis els poemes ja publicats en algun poemari, les lletres d'origen tradicional i, per al cas concret de recopilatoris parcials o discos en directe, les lletres pertanyents a cançons incloses en discos anteriors.

Independentment de la tria facilitada pels grups, el jurat es reserva el dret de premiar alguna altra lletra inclosa al treball i no seleccionada pels músics.

Per saber-ne més:

Els valldignencs "Sak de Gats" presenten el seu primer disc -Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid