Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Periodistes valencians denuncien la criminalització que pateixen

Visualitza la imatge a mida completaTrenta quatre alts càrrecs del Govern Valencià compareixen hui davant el TSJV.

Les darreres declaracions del President de la Diputació d'Alacant on desqualificaba als professionals de la premsa, han motivat la repulsa de la Unió de Periodistes Valencians (UPV) que les considera intolerables en un país democràtic -(amplieu notícia).

Des de la ÚPV, manifesten que la pretensió de Ripoll d'enviar un periodista a presó per haver publicat informacions sobre la trama corrupta està fora de lloc i suposa un salt qualitatiu especialment greu en el debat públic, després que s'haja intentat al llarg de les últimes setmanes silenciar el cas amb amenaces i intents de desprestigi.

26/05/2009 07:45 Política

 La Unió de Periodistes Valencians denuncia la criminalització que determinats sectors del PP estan fent als periodistes que estan publicant informacions relacionades amb el cas Gürtel i les suposades vinculacions amb polítics valencians, entre ells el president de la Generalitat, Francisco Camps. La Unió de Periodistes Valencians dóna els seu recolzament als companys del diari El País, directament al•ludits per Ripoll, així com a la resta de la professió que treballa per desvetllar el que els responsables públics implicats en el cas encara no han explicat de forma clara i directa a la societat.

La pretensió de Ripoll d'enviar un periodista a presó per haver publicat informacions sobre la trama corrupta està fora de lloc i suposa un salt qualitatiu especialment greu en el debat públic, després que s'haja intentat al llarg de les últimes setmanes silenciar el cas amb amenaces i intents de desprestigi.

Seguiment del cas "Gürtel"

Després de les compareixences setmana pasada del President, exvicepresidents del Consell i el portaveu a Les Corts Valencianes ara els toca el torn als càrrecs que han intervingut en els diferents contractes que envolten el cas "Gürtel".

 La consellera de Turisme, Angélica Such, va negar ahir que el seu departament hagués tingut cap contracte, durant aquesta legislatura, amb Orange Market, una de les empreses investigades en el cas 'Gürtel' i encarregada de l'expositor de la Generalitat a Fitur. Hui a les 10 del matí s'ha iniciat el desfile de personatges que compareixen com a testimonis. La primera a declarar ha estat Dora Ibars, directora general de Promoció Institucional de la Generalitat.

Infraestructures i Territori van pagar a Orange Market despeses extra de Fitur adjudicats a dit. Álvaro Pérez va cobrar 119.000 euros per muntar l'esmorzar del dia de la C. Valenciana en l'edició de 2005

 Hui la Junta Electoral ha donat un toc d'atenció a la TV valenciana pel tractament informatiu totalment parcial de les notícies referides a l'imputació de la Presidència de la Generalitat.

Per saber-ne més:

Imatges de les declaracions de Ripoll LevanteTV

Declaracions President Diputació d'Alacant Cadena SER

35 càrrecs de la GV declaren avui pel "cas Gürtel" 3/24

Ripoll adverteix a Camps que ´tindrà un problema´ Levante EMV

La UP censura les acusacions del PP  contra els periodistes -E.PRESS

El Molt Honorable Francisco Camps ha declarat en el TSJV Llibertat.cat

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. Cremen per primer cop fotografies de la Princesa Leonor
  3. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  4. Sant Jordi era guerrer...
  5. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  6. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid