Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ICV criminalitza les reivindicacions pel dret a l'habitatge i per a la llibertat de Núria Pòrtulas

25.03.07 En un curt comunicat emès ahir, el secretari general d’Iniciativa per Catalunta-Verds (ICV), Jordi Guillot, qualifica les pintades aparegudes en diversos locals de la formació d'actes "del feixisme més radical que recorre a la violència per defensar les seves idees” i demana als responsables dels atacs que "cessin d’atacar el seu partit amb violència”. En aquesta línia "la formació ecosocialista condemna qualsevol tipus de violència i exigeix que s’aturin aquests atac".

25/03/2007 16:07 Política
Guiilot denuncia que fins la data d'ahir, "vuit locals d’arreu del territori han estat atacats de forma violenta. Als locals de Girona, Cornellà, L'Hospitalet, i també a algunes seus locals de Barcelona (Gràcia, Sant Andreu, Horta Guinardó, Eixample, i Nou Barris) hi han aparegut pintades amb insults feixistes, acusant a la formació ecosocialista de ser còmplice de la detenció de Núria Pòrtulas i demanant-ne la seva llibertat. Així mateix els responsables de les pintades han segellat els accessos dels locals amb silicona".
 
El comunicat també assenyala que el local de Sabadell va ser atacat amb globus de pintura. Per aquest fet, el comunicat diu que "ICV ja ho ha denunciat als mossos d’esquadra"
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid