Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La família de la Núria ha presentat la cinquena sol·licitud per entrevistar-se amb Joan Saura

15.03.07  El germà de Núria Pòrtulas, Miquel, en unes declaracions a l'edició del Punt d'avui, ha criticat que, després de trenta-cinc dies que la seva germana és a la presó, encara no se'ls ha presentat «cap prova dels delictes pels quals se l'acusa», i va demanar la seva posada en llibertat. El noi va dir que havien presentat també la «cinquena sol·licitud» per demanar una entrevista amb el conseller d'Interior, Joan Saura.

 

15/03/2007 19:06 Política
Tot i les tres mil signatures que es van lliurar ahir a la delegació del govern, el conseller Saura segueix sense donar explicacions als familiars i amics (que cada setmana envien una petició per poder parlar amb ell).
 
Ahir es va fer una nova concentració davant de la seu d'Iniciativa per Catalunya a Girona i dissabte hi ha convocada una manifestació a Barcelona 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid