Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aturat el desnonament d'una veïna del barri del Clot de Barcelona

El Jutget civil ha ajornat el desnonament de Rosa Talon, veïna de barri del Clot de Barcelona, almenys fins que el propietari i el Ministeri Fiscal opinin sobre la petició de suspensió. Ara s'està a la espera de saber fins quan i en quins termes s’acorda aquesta suspensió, segon el grup de suport amb la Rosa. Ahir s'havia demanat la suspensió de l’execució per prejudicialitat penal, al posar en coneixement del jutjat civil de primera instància numero 42 de Barcelona, el fet de que en la via penal, la fase d’instrucció encetada arrela de la querella formulada per la Sra. Talón en contra del propietari, per mobbing immobiliari, ha finalitzat i que el Ministeri Fiscal sol·licitava la condemna del propietari per un delicte de coaccions continuat, a la pena de tres anys de presó.

21/04/2009 13:29 Drets i Llibertats

La acusació particular de la Rosa Talón aquesta setmana formularà el seu escrit d’acusació.

Amb aquest escrit sol·licitant la suspensió, es pretén que el Jutjat civil no executi una sentència injusta i obtinguda amb frau de llei per part del propietari que ha deixat podrir la finca per acabar obtenint la resolució del contacte d’arrendament de la Rosa.

El grup de suport amb la Rosa agraix el suport rebut per totes les persones, col·lectius i organitzacions que han prestat i segueixen prestant el seu suport a la Sra. Talón i ens felicitem de que la resposta col·lectiva ens han hagi permès de fer front a aquesta clamant injustícia. Volem ressaltar que aquest tan sols és un cas, encara que emblemàtic, de la tragèdia que moltes persones viuen en aïllament. Esperem que la difusió d’aquest cas serveixi per animar a les afectades per l’assetjament immobiliari per a que s’organitzin en la defensa dels seus drets.

Recodem que el passat 31 de març a les 11h una trentena de persones han ocupat el districte de Sant Martí per denunciar el paper de l'ajuntament en el cas de la Rosa Talón. Aquesta veïna del Clot-Camp de l'Arpa porta 20 anys lluitant contra l'assetjament immobiliari. I ara s'enfronta a un desnonament el dia 21 d'ab

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid