Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"El Socialisme del segle XXI", la darrera novetat editorial d'Edicions el Jonc

Heinz Dieterich assenyala en poques pàgines per què el capitalisme no pot continuar existint (Albert Botran)

Edicions el Jonc acaba de publicar "El Socialisme del Segle XXI". L'obra, escrita per Heinz Dieterich, inicia el procés d'actualització del pensament d'esquerres per adaptar-lo al paradigma del nou segle. A partir d'un posicionament crític amb les experiències i teories emancipadores -sobretot del socialisme realment existent-. El llibre realitza un repàs dels avanços i errors comesos per l'esquerra històrica i va desestimant i entrelligant, segons el cas, les propostes propugnades per diferents corrents de pensament fins donar a llum una primera aproximació a les exigències econòmiques, polítiques i ètiques que ha de garantir el projecte de l'esquerra mundial contemporània. 

02/04/2009 16:52 Política

La conclusió d'aquesta revisió serà l'inici d'un procés en el que es tracen els eixos irrenunciables que han de possibilitar el canvi social mundial, on la participació i el valor de canvi igualitari no seran sinó, el punt de partida necessari.

Heinz Dieterich i Steffan, doctor en Ciències socials i econòmiques per la Universitat de Bremen a la RFA i Doctor Honoris Causa a Perú i Salvador i“Medalla al merito sobresaliente en sociologia, per la Universitat de L'Havanaés professor titular de la Universidad Autónoma Metropolitana de Mèxic D.F; membre del Sistema Nacional de Investigadores de Mèxic, fundador de la revista América la Patria Grande i president del Foro por la Emancipación e identidad deAmérica Latina. Ha escrit més d’una trentena de llibres entre els que destaquen Cuba después de Fidel, ¿Podrá sobrevivir la revolución?, La integración militar del Bloque Regional de Poder Latinoamericano, La cuarta vía al poder, Los vencedores, Nueva guía para la investigación científica i Las Guerras del Capital.De Sarajevo a Irán, entre d’altres.

El socialisme del segle XXI  per Albert Botran a El Punt, 30.3.09

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid