Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Naix blocarrels, el bloc de l'Ateneu Popular Arrels de Beniarrés

Blocarrels és un nou projecte creat per la gent que fa possible l'Ateneu Popular Arrels de Beniarrés (El Comtat); en aquest projecte, en format blog, volem donar la nostra visió del món a tota la gent interesada, per aixó utilitzarem textos, notícies, videos, tant realitzats per nosaltres com per altra gent i/o col·lectius afins a les nostres idees (ecologistes, independentistes, antifeixistes, socialistes, antipatriarcals, anticapitalistes...). També realitzaran una agenda on penjaran les activitats que es vagin portant a terme, al igual que activitats que, tot i no ser organitzades pel casal, trobin interessants.


26/02/2009 19:27 Política
Blocarrels esta pensat per que siga un lloc d'informació, formació i d'agenda cultural oberta a la gent, per aixó, hem obert en cada notícia la possibilitat de comentar-la, sempre, desde el respecte. Al igual que hem posat un mail a disposició de la gent per poder enviar notícies, activitats, propostes, demanar informació... el correu electrónic és ateneuarrels@gmail.com.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid