Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Plataforma pels Pobles de la Safor critica l'aeroport i el model de transport insostenible

La proposta,  va estar avançada en el seu dia pel tinent d'Alcalde de Gandia, Fernando Mut, i per això proposen el canvi de nom de la seua regidoria de Sostenibilitat i Territori per la de "Insostenibilitat i formigó

La classe política governant pensa que un Aeroport ens farà més grans i més forts, quan a Gandia ja en tenim un a 70 minuts en transport públic”, afirmen des de la Plataforma pels Poblesde la Safor.

La realitat de transport entre els municipis de la Safor i la Vall d'Albaida mostren unes línies de bus que donen un servei deficient. A molts pobles de la Vall d'Albaida arribarà abans l'aeroport que la connexió de banda ampla.

08/02/2009 18:59 Territori

"Darwin ja va dir que no sobreviuen els més grans ni els més forts, sinó els que millor saben adaptar-se. I potser hi ha coses més importants i més interessants a fer que un aeroport, per tal d'adaptar-se a la crisi. El tren Gandia-Dénia tindria un efecte multiplicador molt més gran en l'economia local que un menut aeroport, que possiblement funcionará si les companyies que hi operen reben subvencions, com està passant amb Ryanair a València", s'afirma en el comunicat.

Els ecologistes saforencs adverteixen que "Gandia està promoguent la ciutat del cotxe, situant els serveis i els usos de começ i oci a l'exterior de la ciutat. Aquesta és una peça més del puzzle de la insostenibilitat en el transport que completa la generalitat valenciana amb tres noves propostes d'aeroports, un d'ells a la Vall d'Albaida".


Fa unes setmanes com ja va publicar LLIBERTAT.CAT, el Col·lectiu Independentistes de La Safor, advertia que a la Generalitat hi ha sobre la taula altres dos aeroports, el ja esmentat de Llíria i un altre per a Alzira i ara el de la Safor - la Vall d'Albaida.

Fonts consutades per aquest mitjà han apuntat que que es faria a l'oest de la Pobla del Duc, on ja es va fer un aeroport a finals de la guerra civil per a que aterraren avions del bàndol republicà i on mai no va aterrar cap avió perquè es va perdre la guerra abans d'estrenar-lo. El lloc es pot visitar, on hi ha trinxeres i nius d'ametralladores per a defensar-lo. Els terrenys ja s'aplanaren totalment en el seu moment i seria la posició idònia degut a que els estudis sobrfe els vents i posició de muntanyes ja es tingueren en compte. Si no fóra que estem en crisi econòmica crec que hi hauria més motius per a preocupar-se.

 

Per saber-ne més:

L´Aeroport de la Safor? Ho sembla, però NO és una broma! - Independentistes-Safor

Independentistes de La Safor denúncia l´aeroport comarcal - Llibertat.cat

Independentistes de la Safor presenta l'Observatori Gandia 2025 - Llibertat.cat

Trenta-un assessors en el govern local de la ciutat de Gandia - Llibertat.cat

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid