Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independentistes de La Safor denúncia l´aeroport comarcal

NOU PROJECTEEl col·lectiu saforenc critica el desgavell territorial de la comarca i denuncia l'intenció de dues empreses privades de construir un aeroport a les comarques centrals.

Les necessitats de mobilitat tant de la Safor com de la Vall d´Albaida estan en la xarxa ferroviària, no pas en absurdes quimeres empresarials, que esperem mai vegen la llum.

01/02/2009 20:30 Territori

La Generalitat Valenciana es qui te les competències per decidir aquesta infraestructura, però els ajuntaments tindràn que donar el vist-i-plau.

L´argumentació sobre la “necessitat” d´aquesta instal•lació aeroportuària és d´allò més fantàstica, ja que ni més ni menys, pretenen convertir-la en una mena de plataforma túristica per a l´àrea litoral compresa entre Cullera i Benidorm, afirmen els independetistes al seu comunicat.

Les tesis del col·lectiu aposten per la línia ferroviària Gandia-Dénia, demandada ampliament per la ciutadania i recorden la proximitat dels aeroports de Manises (València) i l'Altet (Alacant), i acusen a la Plataforma de Fernando Mut (actualment a l´equip de govern municipal de Gandia), concretament José Mª Rodríguez ( Guardamar de la Safor) d'estar darrere d'aquest desgavellat projecte.

A hores d'ara el Govern Valencià te sobre la taula te tres projectes de nous aeroports,  el ja esmentat, el de Llíria i un altre per a Alzira.

 

Per saber-ne més:

L´Aeroport de la Safor? Ho sembla, però NO és una broma! - Independentistes-Safor

Es constitueix "Independentistes de la Safor" - LLIBERTAT.CAT

Independentistes de la Safor presenta l'Observatori Gandia 2025 - LLIBERTAT.CAT

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid