Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desenes de joves acudixen a la presentació del primer llibre de Xavi Sarrià a Beniarrés

Sopar solidari amb el David de la Fornal
Divendres passat tingué lloc a Beniarrés, municipi de la comarca del Comtat, la presentació la primera obra literària de Xavi Sarrià, Històries del paradís,  llibre de contes breus, on l'escriptor conta diferents histories de ficció, dures, que és desenvolupen en llocs tan diferents com Croàcia, Colòmbia, París o a casa nostra, algunes d'elles basades en fets reals i altres eixides de l'imaginari de l'autor. Moltes d'elles precedides pel títol d'un sentiment, i una dita de diferents autors com Joe Strummer, cantant dels The Clash, At Versaris, Malcom X...
 
 
 

03/02/2009 12:02 Política
L'acte va ser presentat per un membre de l'Ateneu Popular Arrels i del Rogle i el Miquel Gironés, després és va realitzar un torn de preguntes on va ser inevitable referir-se a Obrint Pas, grup del que Xavi Sarrià és el vocalista i lletrista, i ens contaren diferents episodis de les gires que han realitzat arreu del mon i com han influenciat a tota una generació de joves que reclamen i reivindiquen mes cultura en valencià ( el català que és parla al País Valencià) en el seu marc d'us, la reunificació dels Països Catalans, la independència i el socialisme per la seua nació, sense oblidar altres lluites arreu del mon per l'emancipació nacional i social.
 

La presentació va ser organitzada pel col·lectiu independentista d'àmbit local El Rogle, i és va desenvolupar al Centre Cultural Joan Fuster i va aplegar a prop de seixanta persones majoritàriament de Beniarrés encarà que també van vindre de localitats limítrof i comarques properes. També és va poder comprar el llibre al finalitzar la presentació i la gent va aprofitar per que l'autor els fera una dedicatòria personalitzada.

Tot seguit, i ja a l'Ateneu Popular Arrels, va tindre lloc un sopar per treure diners en solidaritat amb el David de la Fornal, jove de Vilafranca del Penedés que li demanen presó per una manifestació antifeixista a la que va acudir ara fa deu anys i per haver sigut insubmís a l'exèrcit espanyol, delictes que ja han prescrit i que demostren la veritable raó de la justícia espanyola en este afer, perseguir les idees i els fets que posen en dubte l'orde establert.

En finalitzar el Xavi Sarrià i el Gironés van poder delectar al nombròs públic present amb un repertori en acústic de les cançons d'Obrint Pas en una primera part del concert i cap al final cançons en acústic de grups mítics com Kortatu i Mano Negra.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid