Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nous atemptats terroristes espanyols al País Valencià

Divendres passat, la seu d'ERC a València va tornar a ser atacada per un grup de desconeguts amb un "còctel molotov casolà" i dijous, fou atacat el local de l'Associació Cultural La Quimera de Mislata
No és el primer cop que l'edifici d'ERC, l'últim atac greu va tenir lloc el novembre del 2007, quan un artefacte carregat amb metralla va ser llançat a la porta de la seu. En aquell moment fonts dels republicans van apuntar la possibilitat que el Grup d'Acció Valencianista o partits com ara España 2000 i Alianza Nacional fossin al darrera.

24/01/2009 20:52 Política

Pel que fa l'artefacta contr La Quimera, cal remarcar que, des de fa quatre anys, vénen agredint i amenaçant els membres de l’associació i el seu local. La nit de cap d’any, informa Antifeixistes.org, una carta anònima advertia amenaçant de mort una de les persones que havia denunciat haver patit una agressió i diverses amenaces, exigint que retirés les denuncies. Des de 2004 que funciona el centre social, els atacs han sigut constants, en forma de pintades, pedrades, intimidacions, amenaces, desperfectes als vehicles i agressions físiques.

L’Associació Cultural ha denunciat tots els successos, que es troben encara pendents de judici, sense que s’ature l’escalada violenta i amb constants coaccions a les víctimes exigint-les que retiren les denuncies. Els membres de l’associació continuen la seua activitat i estan rebent la solidaritat de diversos col·lectius socials. Acció Popular Contra la Impunitat ha denunciat els fets i ha emès un comunicat on demana el Delegat del Govern la detenció dels autors de l’atac, i anuncia que plantejarà una sèrie de mesures per acabar amb la violència feixista que s’ha instal·lat impunement al País Valencià. Reproduïm el comunicat de La Quimera i publiquem la llista detallada tots els atemptats que han patit des de 2005.

Contrapunt 
com diu Toni Cucarella:

Continuen els atemptats terroristes espanyols al País Valencià
Com que tenen les esquenes cobertes, els terroristes espanyols continuen comentent atemptats al País Valencià. Impunement. A la seu d’Esquerra de la ciutat València ha esclatat un artefacte explosiu. De l'atemptat no se n’ha fet ressò cap mitjà de comunicació espanyol. I el delegat del govern al País Valencia, l’exPCE Ricardo Peralta, fa com els seus antecessors en el càrrec: callar i encobrir. Al País Valencià la democràcia com que és espanyola no és de pedra picada, sinó orgànica, per la qual cosa està en permanent estat de descomposició.

 

Per saber-ne més: 
 
 
Ataquen la seu d'Intersindical Valenciana amb pintades nazis. Llibertat.cat

Guillem Agulló: 15 anys d’impunitat espanyolista Llibertat.cat

Publicació d'una llista de 75 crims feixistes a l'Estat espanyol durant els darrers 15 anys Llibertat.cat

Nova agressió feixista amb arma blanca a Castelló Llibertat.cat

Actes feixistes arreu de l’Estat amb impunitat governativa Llibertat.cat

Noves informacions sobre l'ultradreta valenciana a Antifeixistes.org Llibertat.cat

Nou atac feixista a la seu de la Intersindical Valenciana. Llibertat.cat 

 


 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid