Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PP-PSOE de Tavernes donen llum verda a una futura línia d'alta tensió per la costa

1.05.07 La futura infraestructura, ara aprovada, obrirà  la porta a un altra Línea d'Alta Tensió (LAT) per la costa amb orígen a Cullera i destí final a Dènia, que junt a l'actual línea Castelló de la Ribera-Gandia i la LAT que acompanya al travassament Xuquer-Vinalopó, rodejaràn per complert La Valldigna. El plenari d’abril de l'Ajuntament Tavernes de la Valldigna aprova un conveni amb Iberdrola que obliga a l'ajuntament a pagar la construcció d'una línia de 20 kw entre la futura subestació d’El Pla i la platja.

01/05/2007 13:15 Política
El conveni va ser aprovat amb els vots del PP i del PSOE i, a més de la nova línia de 20 kw, contempla actuacions elèctriques en els nous sectors urbanistics de la platja que han de pagar els propietaris.

Des del Fòrum Unitari Contra l'Alta Tensió (FUCAT), ja fa temps que es denuncia l'exitència de tres línies d'Alta Tensió al voltant de la Valldigna, i que afecten les Comarques Centrals Valencianes.

El Bloc va ser l’únic partit que votava en contra de la proposta perquè segons afirmava el seu portaveu, Miquel Bononad, el text del conveni justifica el pas de l'alta tensió per La Valldigna, a més d’executar una nova línia en el terme que se sumen a les que construeix Iberdrola. També perquè el text deixa entrevore que Iberdrola podrà modificar les noves instal·lacions sense informar

El nacionalista afirmava que el protocol “és una porta oberta a la nova línia d'alta tensió que ja es parla a fer entre Cullera i Dénia, per la costa vallera”. El PP va afirmar que desconeixia qualsevol cosa referent a aquest nou projecte del qual han parlat moltes vegades el sector empresarial de Gandia.

El nacionalista va informar que l'ajuntament s’obliga al pagament del cost de la línia i seran els propietaris i agents urbanitzadors de la platja qui van a constejar l'adequació de les instal·lacions de la subestació vallera per a la nova línia però “el negoci és per a Iberdrola”..

El portaveu del PSOE, Salvador Blasco, va afirmar que “pensem que el servei que dóna la nova línia és beneficiós i unifica les línies, encara que es pot discrepar” i per això votaven a favor del protocol.

El PP afirmava que el document d'intencions era bo i la nova línia unificarà el servei dels futurs sectors del PGOU.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid