Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ca l'Espàrrec: El TSJ refusa del recurs de l'Ajuntament i dóna la raó a la CUP d'Arenys de Munt

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ha desestimat el recurs que va presentar l’Ajuntament i dona la raó a la CUP d'Arenys de Munt en la petició de la suspensió cautelar de l’enderroc. Tampoc considera que la CUP hagi de presentar cap fiança i per cap import i condemna a l’Ajuntament i a GUSAM, que són els que varen presentar el recurs, a pagar totes les costes del mateix. Les arbitrarietats i les incongruències de l’Equip de Govern, format per AM2000, CiU i PSOE, acabaren costant diners a tot el poble, ja que totes aquestes costes aniran a càrrec del Pressupost Municipal i conseqüentment les haurà de pagar tot el poble, remarca la formació independentista.
 

27/01/2009 04:38 Territori

T’adjuntem la resolució del Tribunal Superior de Justícia. A la pàgina 3 de la resolució es pot llegir, en el darrer paràgraf, : ‘ ..... que los edificios a demoler, conforme a la licencia impugnada, estan catalogados e inventariados dentro del Patrimonio Arquitectònico de la Generalidad de Catalunya, lo que en si se supone la apariencia de buen derecho ‘fumus boni iuris’ para que tal protección sera tenida en cuenta cuando lo pretendido por la Administración apelante es su demolición, que de llevarse a efecto, haria perder al recursos su interés legitimo...’  

I a la pàgina 4, després del ‘FALLAMOS’ diu: ‘.... desestimamos el recurso de apelación interpuesto por el AYUNTAMIENTO DE ARENYS DE MUNT y la entidad mercantil ‘GUSAM, S.A.’ contra el Auto de 18 de febrero de 2008 del Juzgado de lo Contencioso Administrativo n.4 de Barcelona, que se confirma integramente, imponiendo a los apelantes, por mitad, y solidariament las costas de esta alzada.’

Contrapunt:
Malgrat les evidencies, els membres de l’Equip de Govern continuen manifestant que volen salvar les masies. I malgrat que tothom és posa medalles pel fet que les masies encara no s’han d’enderrocat, el cert és que si no hagués estat per la determinació i la valentia de la CUP i dels seus militants per actuar judicialment, aquestes ja no hi serien

Per saber-ne més:

Justícia dóna la raó a la CUP d'Arenys de Munt i atura l'enderroc de Ca l'Esparrec. Llibertat.cat 

La CUP d'Arenys de Munt edita un dibuix de les masies de ca l'Espàrrec. Llibertat.cat

 

 

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid