Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Compromís per Ripollet denuncia el negoci i l'abús en el preu dels pisos de protecció oficial

 El Col.lectiu Obrer i Popular-Compromís per Ripollet (COP-CpR) ha distribuït durant els darrers dies uns 12.000 exemplars d'una publicació en què es denuncia el preu dels 128 pisos de protecció oficial construïts a aquesta població del Vallès, un preu que "està molt per sota del preu del mercat lliure de pisos nous, també estan fora de l'abast de molta gent que necessita un habitatge". El regidor pel COP-CpR, Jose Luís Muñoz, va assegurar a una roda de premsa el 17 de novembre, que segons els seus càlculs els pisos s'estan venent un 25% més cars del seu cost. Per al portaveu del COP-CpR, aquesta pujada obeeix al fet que la Generalitat i l'Ajuntament inflen el preu per permetre "perquè els que fan negoci amb l'especulació en puguin seguir fent".

18/11/2008 14:03 Política

A més d'exposar l'interrogant sobre on inverteix la Generalitat els 6 milions d'euros de benefici, va esmentar les seves propostes per tal de fer efectiu el dret a l'habitatge per tothom. Entre elles destaca que la Generalitat ha de canviar les lleis que regulen el preu de l'habitatge de protecció oficial i que l'Ajuntament no ha de vendre els terrenys on es faran els pisos de promoció pública a preu de mercat.

 El COP-CpR també ha proposat que l'Ajuntament generi un patrimoni municipal de sòl per tal de destinar-lo a nous habitatges públics, així com que es potenciaciï del lloguer a les promocions públiques i del lloguer social vinculat al sou. Una altra de les propostes és crear un cens d'habitatges buits per destinar-los a lloguer amb criteris socials i amb garanties pels propietaris. 

 

Per saber-ne més:

El COP-CpR crea la Comissió de Moviments Socials

Les Candidatures Alternatives del Vallès entren al Consell Comarcal

Continua la campanya per la mobilitat i infraestructures al Vallès

Les CAV presenten el document d'alternatives en mobilitat i infraestructures del Vallès Llibertat.cat

Jornada sobre Infraestructures en defensa del Vallès Llibertat.cat

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid