Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Èxit del Cicle de Joves Cantautors dels Països Catalans organitzat per Maulets a Girona

Durant aquests mesos d'octubre i novembre l'organització juvenil Maulets ha organitzat un cicle de joves cantautors i cantautores dels Països Catalans a Girona que culminarà aquest divendres, 21 de novembre, amb l'actuació del cantautor tarragoní Josep Romeu. Tot i que era previst que el darrer a passar per l'escenari del Casal Independentista El Forn, fos el cantautor de Torrent (l'Horta) Pau Alabajos, un problema a la veu del valencià ha obligat a fer aquest canvi.

19/11/2008 12:15 Cultura
El cicle, que els organitzadors consideren que ha estat un èxit, ha combinat les actuacions d'artistes consolidats, com Cesk Freixas, amb les de noms encara desconeguts com la cantautora de Granollers Ivette Nadal, que actuà la setmana passada, o la del membre de grup Antiherois Alguer de Riner, el passat mes d'octubre. Durant aquests mesos, el Casal Independentista El Forn de Girona s'ha anat omplint de desenes de persones que han assistit als actes d'aquest cicle.
 
Amb aquesta primera edició del cicle, que es pretén que tingui una periodicitat anual, Maulets ha volgut donar un impuls a la nova generació de joves que arreu del país opten per la música en català i amb consciència crítica. Per l'organització juvenil de l'esquerra independentista, actes com aquest serveixen per revindicar un nou model d'oci, més popular i crític, per al jovent de la ciutat de Girona, que s'escapi dels circuits comercials i consumistes i que potencïi les iniciatives de base. Amb projectes com aquest, doncs, el Casal Independentista El Forn, en què Maulets col·labora activament, ha esdevingut un dels espais socioculturals i polítics més dinàmics en la construcció d'alternatives d'oci, cultura i pensament a la ciutat de Girona.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid