Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dures càrregues contra els antimonàrquics concentrats a Palma

Avui vespre, la concentració antimonàrquica prevista a Palma no s'ha pogut realitzar com a conseqüència de les diverses càrregues que ha protagonitzat la policia espanyola. No hi ha cap detingut, però sí  nombrosos contusionats.

30/10/2008 00:40 Política

Els concentrats havien intentat legalitzar la concentració davant de Delegació de Govern espanyol, però el delegat, Ramon Socies, ha prohibit la concentració avisant el mateix dia de l'acte. Tanmateix, prop d'una cinquantena de persones han anat a la Plaça de Cort de Palma per concentrar-se, tot cridant consignes antimonàrquiques. La rebuda de la policia espanyola ha estat contundent: en menys de dos minuts d'estar allà ha començat la primera càrrega. Els concentrats, que no han tengut temps de llegir el manifest, han quedat dispersats per diversos carrers i zones de la ciutat.

A poc a poc, els antimonàrquics s'han anat arreplegant a una plaça allunyada uns 500 metres del lloc de la concentració. Allà ha estat quan, davant dels crits de consignes antimonàrquiques i la presència d'estelades, la policia espanyola ha tornat a carregar. Aquest cop, la càrrega ha estat més dura, perseguint els independentistes pels carrers del centre històric. antimonarquica_carrega

Finalment, dispersats els antimonàrquics per diverses zones de la ciutat, la concentració ha quedat desconvocada.  

En un comunicat fet públic avui, Alerta Solidària denuncia la manca de llibertat d'expressió i "apunta directament a Ramon Socies, Delegat del Govern espanyol a les Illes Balears, com a repressor i censurador"  

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid