Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Declaren quatre independentistes a l'Audiencia Nacional Espanyola

La Universitat de Barcelona demana la supressió del delicte d'injúries a la Corona i del d'ultratge a la bandera
Aquest matí, quatre independentistes estan citats a declarar a l'Audiencia Nacional Espanyola sota l'acusació d'un delicte d'injúries a la corona espanyola pels fets esdevinguts l'Onze de setembre. Cal recordar que ahir es coneixia la notificació que s'havien iniciat els tràmits pel cas d'un veí de Barberà del Vallès sota la mateixa acusació i que el dia 29 seran jutjades setze persones. (Actes de Solidariat)

22/10/2008 08:30 Política

Als quatre independentistes se'ls acusa d'haver participat en la crema de fotografies de la corona espanyola i banderes espanyoles i franceses durant l'acte de l'11 de setembre d'enguany que feia l'Esquerra Independentista al Fossà de les Moreres.

Comunicat de la Universitat de Barcelona
Davant la citació a l'Audiència Nacional de la nostra estudiant Elisenda Ramos com a presumpta autora d'un delicte d'injúries a la Corona comès el proppassat 11 de setembre, reiterem la voluntat del Claustre del dia 30 de maig de 2008, en què es demanava l'arxivament immediat d'un cas d'injúries a la Corona que afectava un estudiant de la nostra Universitat, així com la supressió d'aquest delicte i del d'ultratge a la bandera.


El cas d'en Xavi, veí de Barberà, és força diferent però clarificador de la persecució política que vivim.
S'inicia per l'aparició d'una pancarta a l'Ateneu de Barberà amb el lema de '300 anys de pesta borbònica, 300 anys de resistència' i per la posterior acusació per part de la policia municipal a en Xavi. La tria d’aquest veí no és casual: sense haver realitzat cap mena d’identificació ni haver presenciat el moment en que es penjà la pancarta, la policia determina que el cap de turc serà qui en tantes altres vegades ha fet de portaveu dels diferents moviments polítics i socials crítics amb la política municipal.

Cal recordar també, que la setmana vinent 16 catalanes seran jutjades a l'Audiència Nacional per la crema massiva de fotografies de la corona espanyola de fa més d'un any a la Plaça del Vi de Girona.

Actes de solidaritat:

Dilluns 27, d’octubre. Roda de premsa, a les dotze del migdia al Col·legi de Periodistes de Girona.

Dimarts 28 d’octubre. Concentració, acte polític i manifestació. A les vuit del vespre a la plaça del Vi de Girona.

Després, sortida dels autocars solidaris per acompanyar les persones represaliades fins a Madrid (sortida Girona, passaran per Barcelona i Lleida: reserves al número 605251393 o bé enviat un correu a noalrei@gmail.com).

I el mateix dia 29, dia del judici a les 16 companyes:

Concentracions arreu dels Països Catalans:

A Girona, davant dels jutjats a les 12 del migdia.

A Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Vic, Manresa, Vilafranca, Tortosa, València i Ciutat de Mallorca, davant dels ajuntaments a dos quarts de nou del vespre.

Per saber-ne més:
 
 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid