Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Autobusos solidaris cap a Madrid el proper 29 d'octubre

La campanya solidària amb els i les antimonàrquiques encausades per la crema de fotos del borbó prepara autobusos de suport cap a Madrid que passaran per diferents poblacions catalanes. El proper 29 d'octubre tindrà lloc l'enèsim judici per aquesta qüestió, ara contra 16 persones acusades de cremar fotografies a Girona el setembre del 2007.  
 

14/10/2008 19:50 Política

Per fires, lluita i solidaritat a Girona!

El proper 29 d'octubre, diada de Sant Narcís, en plenes Fires de Girona, setze companyes i companyes més seran jutjats a Madrid acusats d'haver cremat fotos del rei d'Espanya el setembre del 2007. Després que el mes de juliol els companys Enric Stern i Jaume Roure fossin condemnats, en la repetició del seu judici, a multes de 2700€ pel mateix delicte, ara és el torn d'aquestes altres setze persones.

Des de la campanya de suport als encausats ja s'estan preparant els actes de solidaritat i resposta per aquells dies. En aquest sentit, la gent qui ho vulgui ja pot començar a apuntar-se als autobusos solidaris que es faran per acompanyar els encausats a Madrid, trucant al telèfon 605251393 o bé enviant un correu a noalrei@gmail.com. De la mateixa manera, recordem que aquest procés, pel volum de persones que s'hi han vist involucrades i per l'alt cost dels continus desplaçaments està generant altes despeses, per la qual cosa tornem a demanar la col·laboració econòmica de totes aquelles persones que vulguin solidaritzar-se amb el cas (cc 2030 0040 92 3300034788 -Caixa de Girona-).

Així doncs, estigueu al cas a les properes convocatòries que es faran per mostrar la solidaritat amb els encausats i en contra d'aquest procés repressiu. Aquest any, per Fires, lluita i solidaritat a Girona!!

Absolució encausats/es!! Arxiu del cas, ja!!

Per saber-ne més:

Jo també cremo la Corona Espanyola - Campanya solidària amb els i les encausades


 

 

 

Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  3. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  4. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  5. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  6. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  7. La CACG es nega a canviar l'itinerari de la protesta antimonàrquica del proper dimecres
  8. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  9. Fa 6 anys de la mort d'Eva Serra i Puig, lluitadora independentista i historiadora
  10. Mobilització a Barcelona i Girona contra la turistificació
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid