Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judici a dos militants de l'Assemblea de Joves de Lleida per un mural

Demà tindrà lloc a Lleida el judici (suspès a l’octubre) a dos joves, compromesos amb les lluites socials a la ciutat i militants de l’Assemblea de Joves de Lleida (AJL), que el passat mes d’agost foren denunciats per la Guàrdia Urbana per haver realitzat un mural en una paret al peu del turó de Gardeny commemoratiu dels “300 anys d’ocupació i de resistència dels Països Catalans”. Aquesta Assembla expressa la seva solidaritat amb els  encausats, en una nota de premsa i interpretem el judici com una nova acció repressiva que referma la política de criminalització que duu a terme el govern de la Paeria envers els diferents col·lectius socials de la ciutat.

21/01/2008 10:04 Política
També  emplaça al govern municipal a cessar aquestes actituds repressives i sectàries amb els ciutadans que -com els més de 2.500 que el 12 d’octubre van omplir els carrers de la nostra ciutat- defensen commemorar els 300 anys de la caiguda de la ciutat sense complexos i reclamant que el Roser no sigui un “Parador Nacional”.
 
L’Assemblea de Joves de Lleida denuncien la Paeria de perseguir políticament al jovent El 23 d’agost de l’any passat, fins a cinc dotacions –incloses unitats de paisà- de la Guàrdia Urbana van retenir als joves durant més d’una hora i, mentre els denunciaven, van despreciar verbalment els motius del mural que havia estat realitzat.  
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid