Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'estelada onejarà a l'Ajuntamet d'Arenys de Munt del 10 al 12 de setembre

 El passat 24 de juliol en el ple de l´ajuntament d´Arenys de Munt, es va aprovar per 11 vots a favor (4 AM2000, 3 ERC, 3 CiU i 1 CUP) contra els 2 del PSOE la Moció "per tal de recuperar i honorar el nom de Vicenç Albert Ballester i Camps  i sumar-se així a la commemoració del centenari de l´estelada. En el centenari de la senyera estelada es presenta aquesta moció per recordar al seu creador i perquè figuri en el balcó de l´Ajuntament durant els dies 10, 11 i 12 de setembre".

29/07/2008 15:48 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid