Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'endemà de la victòria de l'Eurocopa l’Ajuntament de Barcelona no reconeixia alteracions

"La celebració es va produir sense incidents encara que cal lamentar algunes destrosses en el mobiliari urbà al voltant de la plaça d'Espanya", segons la web de l'Ajuntament de Barcelona. Tot i això, s'ha sabut a través del setmanari La Directa i una nota de la Federació d'Associacions de Veïns i Veines de Barcelona (FAVB) que els bombers van haver de fer 80 sortides. Fet que també reconéixer la web de l'Ajuntament. Però, a més a més, el setmanari fa un exhaustiva relació dels diferents incidints que es van produir.

06/07/2008 16:24 Política
Sota el títular "Carta blanca a l'aquelarre "fatxa", Higínia Roig escriu al setmanari que "...la fúria espanyola acaba de trinxar els vidres d'un autobús nocturn. Els vidres d'un aotobús dels quals, l'endemà l'Oficina del Portaveu dels Mossos d'Esquadra tindrà la barra d'afirmar que es van trencar per un petard mal tirat. Felicitats, Marc Homedes, que t'estàs lluint! Qui tingui ulls, però que miri la fotografia. La Guàrdia Urbana bramarà el mateix: "normalitat ciutadana..."
 
Més endavant, podem llegir, "Durant cinc hores el 112 se satura: aldarulls baralles i agressions. Als barris alts i fins les 6 del mati, la violència xulipiruli dels fills dels amos de tot s'imposa, com el seus pares la imposen cada dia".
 
Al cap de cinc dies es va saber l‘accident que va patir el cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, sembla ser que a causa d'una bala goma dels Mossos d'Esquadra. És per tots motius que la FAVB ha fet una nota pública on denuncia l'Ajuntament per manca de transparència, "la nota oficial de l’Ajuntament de Barcelona no reconeixia alteracions ni aldarulls quan els bombers van haver de fer 80 sortides. Aquesta manca de transparència informativa resulta intolerable al si d'una societat democràtica i madura que ha de saber en quin moment es troba i quins són els problemes que l’afecten"
 
Per saber-ne més:
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid