Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nou atemptat contra la seu del Partit Comunista del País Valencià

Les finestres de la seu del PCPV a València han aparegut trencades a pedrades el matí del divendres 23 de maig. Segons ha informat la web valenciana Antifeixistes.org, és el segon atac en poc de temps que pateix el local, situat en una zona centrica, sense que s'haja identificat ningú en cap ocasió. 

 

 

24/05/2008 18:45 Política

Aquesta organització ve denunciant des de fa temps l'escalada violenta de l'extrema dreta a València, i la manca d'eficàcia política i policial contra els qui ataquen els drets i els bens dels qui no pensen com ells, i ha aprofitat per exigir que no es permeta la manifestació d'AN a Torrent.

Segons han declarat els membres d'aquest partit es tracta de la "segona vegada en pocs mesos que la seu del PCPV sofreix algun tipus d'acte violent, si bé aquest últim destaca per la seva gravetat", ja que l'atac ha deixat "tots els seus ventanals destrossats". Per a la secretària general del PCPV, la valoració sobre aquest nou atemptat ultra és que es tracta "d'un acte més de l'auge dels grups de l'ultradreta" que "vénen actuant amb total impunitat' al País Valencià, "amb el silenci, quan no amb la complicitat directa de la delegació de Govern o l'Ajuntament de València".

Per saber-ne més:

"Terror neonazi a València" a Antifeixistes.org  Llibertat.cat

Guillem Agulló: 15 anys d’impunitat espanyolista Llibertat.cat

Publicació d'una llista de 75 crims feixistes a l'Estat espanyol durant els darrers 15 anys Llibertat.cat

Nova agressió feixista amb arma blanca a Castelló Llibertat.cat

Actes feixistes arreu de l’Estat amb impunitat governativa Llibertat.cat

Noves informacions sobre l'ultradreta valenciana a Antifeixistes.org Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid