Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Marxa popular en defensa de Collserola

Aquest matí, La Plataforma Cívica per a la Defensa de Collserola (PCDC), junt amb entitats excursionistes, veïnals i cíviques organitzan una Marxa popular en defensa de Collserola per donar un toc d'atenció a les administracions perquè protegeixin definitivament l'espai natural de Collserola, davant la permissivitat urbanitzadora demostrada fins ara, ja que s'ha demostrat que no hi ha voluntat de desclassificar infrastructures i vials, en canvi sí que hi ha la intenció de promoure més equipaments dins del parc. Des d'aquí podeu doanr suport al manfest

13/04/2008 00:42 Territori
La Marxa tindrà diversos punts de sortida des de les tres comarques que la formen (Baix Llobregat, Barcelonès i Vallès). La caminada acabarà amb una concentració al cim del Collserola, a la plaça del Tibidabo. Donan suport a la marxa, més d'un centanar d'entitats i prop de tres mil persones.
 
La Plataforma Cívica per a la Defensa de Collserola (PCDC), formada important grup d'entitats,  està treballant per aconseguir un nou marc de protecció per a la serra de Collserola (espai natural metropolità de 8.470 ha), que se n'ampliïn els actuals límits, que no s'hi urbanitzi ni un pam més. En definitiva, que Collserola es declari parc Natural de manera que es garanteixi la protecció i preservació de tots els seus ecosistemes.
 
I és que, són conscients que el govern de la Generalitat del Principat ha renunciat a donar protecció real al parc.
 
Denuncien així, l'acord del Departament de Medi Ambient i Habitatge i l'Ajuntament de Barcelona en relació als límits del fitur parc natural de Collserola assegurant que guanyaria 51 ha a la vessant barcelonina I nés que l'acord, segon la plataforma no implica que desapareguin els vials programats al PGM de 1976.
 
Dijous passat es va fer un acte a l'Ateneu am tècnics i polítics. Crònica.
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid