Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nova agressió feixista amb arma blanca a Castelló

 La nit de dimarts de la setmana passada va ser agredit amb arma blanca un independentista a Castelló de la Plana. Es tracta de la segona agressió d'aquestes característiques esdevinguda a aquesta població. La notícia s'ha fet pública després de dies de l'agressió. Un grup nombrós de feixistes va atacar quatre persones que van identificar com independentistes. Els agressors, que duien simbologia neonazi, després d'agredir-los físicament van clavar una navalla a un d'ells a l'esquena, per la qual va requerir assistència mèdica amb tres punts de sutura. El jove ferit és membre de la Coordinadora Obrera Sinsical (COS), que ha emès un comunicat de denúncia.

10/03/2008 20:04 Política

Davant les darreres agressions feixistes (Comunicat de la COS)

El passat dimarts 26 de febrer, sobre les 22 hores, un jove treballador de Castelló de la Plana, sindicalista i afiliat de la COS, fou apunyalat per l'esquena per un grup de neo-nazis.

L'agressió es va produir quan el nostre company, junt amb altres tres amics, es va trobar amb el grup de joves neonazis, els quals n'eren al voltant de catorze. Aquestos van iniciar una discussió, amb insults i espentes, amb la confusió un dels neonazis va aprofitar per apunyalar-lo. Per sort, no va ser capaç d'esfondrar la navalla del tot, i al company li van haver de posar tres punts de sutura, cosa que no es rés comparat amb el que estos intolerants haurien pogut fer-li si arriben a esfondrar la navalla en el seu cos. El company ja ha presentat la corresponent denuncia i ha identificat a l'agressor, curiosament menor d'edat.

El jove agredit, en estos moments es troba be i recuperant-se de les ferides patides. Des de COS La Plana volem aprofitar per donar ànims al nostre company així com mostrar-li la nostra solidaritat en estos moments tan difícils.

Davant de la creixent onada d'agressions feixistes les darreres setmanes (al nostre company, al Casal Popular, al company d'Endavant, a persones immigrades...), des de l'Assemblea de la  COS de la Unió Territorial de la Plana, volem denunciar la total impunitat amb que es perpetren esta serie d'atacs, doncs tot i estar ben identificats els agressors, per part de les forces de “Seguretat” i la “Justícia” no fa rés per a impedir-ho. Aquesta total impunitat demostra la connivència de l'Estat espanyol, la seva “justícia”, les seves forces “policíaques-militars” amb els grups d'ultradreta (massa sovint propis membres o fills d'aquestes forces “policíaques-militars”) que fan la feina bruta de este estat opressor. En canvi aquest mateix estat “democràtic” no dubta a criminalitzar als moviments socials, d'esquerres i/o independentistes.

Ni un pas enrere amb el feixisme.
Unió Territorial de la Plana (Alta i Baixa)
Coordinador Obrera Sindical-COS
www.sindicat-cos.org

Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid