Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP s'adhereix a la celebració dels "100 anys d'estelada"

 Les Candidatures d'Unitat Popular (CUP) s'han adherit, mitjançant el seu Secretariat Nacional, a la celebració del centenari de l'estelada, organitzada per la Comissió 100 anys d'estelada. Aquesta comissió està promovent l’aniversari de la primera aparició d’aquesta bandera de combat, que té com a primera referència clara la data de 1908, de la mà de l’independentista Vicenç A. Ballester

18/03/2008 09:50 Política
Coincidint amb aquest centenari, la comissió promotora també ha enfocat aquest aniversari  amb el recordatori del 40è aniversari de l’aparició de l’estelada amb l’estel vermell, imatge lligada a l’aparició del PSAN i de l’independentisme contemporani. El centenari del símbol que ha esperonat les conciències independentistes durant anys no passarà desapercebut, tal i com anuncien els organitzadors d’aquesta campanya.
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid