Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sisè Aniversari del Casal Independentista i Popular

11.03.07 El Casal Independentista i Popular "Can Capablanca" de Sabadell ha celebrat avui el seu sisè aniversari amb diversos actes, entre els que cal destacar la tradicional calçotada, que enguany ha arribat a la cinquena edició. Amb motiu d'aquesta celebració, la Candidatura d'Unitat Popular de Sabadell (CUP de Sabadell) ha remarcat la importància d’aquesta entitat a la ciutat pel seu treball socio-cultural i llurs propostes alternatives, així com la seva empenta per donar idees i opcions reals d’alternatives d’oci, nodrint-les d’un discurs polític d’Esquerra Independentista.

11/03/2007 23:40 Política

Per a la CUP de Sabadell, la implantació i l’assentament de "Can Capablanca" en activitats d’oci de la ciutat tan importants com la Comissió de Festes Populars, així com també la innovació i assentament d’un acte de caràcter popular com és la Calçotada popular de la ciutat de Sabadell, emmarcada dins els actes de celebració del seu aniversari on hi assisteixen centenars de persones de totes les edats, els actes commemoratius com el del 10 de setembre, la vigília de la diada de Catalunya, entre d’altres activitats demostren un tarannà integrador i treballador en la societat sabadellenca.

En aquesta línia, la CUP de Sabadell ha fet públic un comunicat per felicitar el Casal independentista de Sabadell "Can Capablanca" i mostrar el seu suport en les lluites municipals i d’emancipació nacional i de classe als Països Catalans. I també per animar a seguir treballant amb l’empenta que caracteritza els i les sòcies de l'entitat a tirar endavant el nou projecte tot esperant l’obertura d’un nou centre d’oci i activitats.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid