Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nou atac ultradretà al País Valencià

Un dia despres de l'atemptat a la seu d'ERPV, una de les seus de la Intersindical Valenciana (STEPV, STAPV i STSPV) de la ciutat de València va aparèixer, dissabte passat, plena d'enganxines, pintades i pixats. La porta principal té dues dianes pintades i enganxines. A més, la porta principal estava pixada. El Sindicat ha interposat la corresponent denuncia a la Comissaria de la Policia Nacional d'Abastos. La COS ha emès un comunicat de denúncia i suport.
 

03/12/2007 11:38 Política
La Intersindical Valenciana s'ha posat en contacte amb la Delegació del Govern. No és la primera vegada que la seu apareix amb pintades o rètols. Les agressions i les pintades són molt frecuents, malgrat que no existeix cap simbol ni rètol que identifique aquesta seu. 
 
El sindicat considera que aquestes responen a una campanya contra les entitats democràtiques i valencianistes per part de grups de la ultradreta espanyolista i blavera. Per altra part, dòna la coincidència que la seu sindical està pròxima a la seu d'ERPV i del Bloc que ha sofert darrerament diversos atemptats.

Aquesta organització qualifica de molt preocupant totes aquestes agressions, així com les manifestacions públiques de sectors ultradretans espanyolistes i blavers que actuen en la impunitat, des de fa anys, al País Valencià, per la qual cosa urgeix a les autoritats a actuar amb contundència i a desarticular aquests grups ultres. Així mateix, li preocupa que el clima de crispació, confrontació i victimisme que es potencia des de determinades instàncies polítiques i mediàtiques anime a la creació i actuacions d'aquests grups. Per tot açò, Intersindical Valenciana demana al consell de la Generalitat Valenciana a condemnar aquestes actuacions amb la màxima contundència igual que ho fa quan les agressions i atemptats es produeixen en altres indrets de l'Estat.
 
 
Comunicat de la Coordinara Obrera Sindical (COS)
Benvolgudes companyes i companys de la Intersindical Valenciana,
ens hem assabentat per terceres persones de l'agressió patida ahir a unade les vostres seus a València. Per tot plegat i davant l'augment d'agressions, i l'escalada de violència que el feixisme espanyol (neonazi, blaver, etc.) està portantenvers tot allò que ataque el seu concepte d'espanya i "valencianisme",atacant amb sanya tot allò que pose en dubte la "sacrosanta unidad de destino en lo universal" (atemptats contra les seus del Bloc i d'ERPV,agressions contra militants independentistes, nacionalistes,d'esquerres, treballadors nouvinguts, homosexuals, centres socials,
nostra ajuda en qualsevol de les mesures i/o accions que mamprengueu peretc.), i sobre tot, perque és la primera vegada (que nosaltres sapiem) que una seu sindical pateix una agressió, des de la COS, us volemmostrar el nostre sincer suport i solidaritat, i oferir-vos tota la tal d'avançar en la solidaritat obrera i en l'autodefensa antifeixista.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid