Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilització en defensa de la zona humida de Ses Fontanelles a Mallorca

La plataforma Ses Fontanelles, Parc Natural! convoca demà al mig dia una bicicletada i passejada reivindicativa en defensa de la zona humida per aturar el projecte d'Urbanització i que rehabilitin i llevin les escombraries de la zona degradada. D'altra banda, avui està previst que el govern balear aprovi una moratòria urbanística, però les diferències entre el Bloc i Unió Malloquina poden ajornar la decisió.

09/11/2007 12:17 Territori

Com se sap Ses Fontanelles és la darrera zona humida que li resta a Palma i dissortadament es troba amenaçada per la construcció d’un gran entre d’oci i comercial. 

El més de juny,  l'Assemblea de Palma de Maulets va repartir cartells en contra del projecte aprovat recentment a la zona húmida de Ses Fontanelles. Des de Maulets es considerava molt sospitós i greu que Catalina Cirer, tres dies després de perdre la majoria absoluta a les eleccions a Cort, donés llum verda al projecte i aleshores es preguntaven, quins interessos s'hi amagaven darrera. En la direcció  s'hi havia cap relació respecte la promotora del projecte, Riofisa S.A.  És per això que Maulets demanava al consistori la retirada a llicència que permetia realitzar el projecte.

Per saber-ne més:
En defensa de la zona húmida de Ses Fontanelles. Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid