Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Reus elabora un cens de símbols franquistes amb la col·laboració ciutadana

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Reus senyalitza sobre un mapa tots els elements franquistes que hi ha a la ciutat i demanar a l’ajuntament la seva retirada. Aquesta tasca s'està realitzant amb la col·laboració de la població. Per participar només cal enviar un correu electrònic a la següent direcció: reus@cup.cat indicant el nom del carrer i el seu número i una petita descripció de l’element del que es tracta, si s’adjunta una fotografia també serà afegida al mapa.

09/11/2007 13:04 Política
D'aquesta manera, la CUP de Reus vol que la ciutat es vegi lliure dels símbols franquistes que encara resten a les façanes dels edificis, ja que els considera vestigis d’una època de repressió i de creixement urbanístic desmesurat. I és que "sembla increïble que 30 anys després de la mort del dictador encara trobem la seva simbologia, tot això en un país que presumeix de modern i d’un estat Espanyol que es creu que la transició ha acabat", segons remarca la formació independentista
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid