Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Enfrontaments a la manifestació de Barcelona en protesta per l'assassinat d'un jove a Madrid

Prop d'un miler de persones s'han manifestat aquesta tarde pels carrers centrics de Barcelona per protestar per l'assassinat del jove antifeixista Carlos Javier la setmana pasada a Madrid. Durant la marxa s'han produït enfrontaments entre els Mossos d'Esquadra i els manifestants amb el resultat de 7 detencions, un manifestant i diversos policies ferits.  Alerta Solidària considera que l'estratègia dels Mossos d'impedir l'avenç normal de les manifestacions ha ocasionat greus conseqüències.

17/11/2007 21:23 Política
Gracia1 Gracia1

Des del seu punt d'inici, a la plaça Universitat, la manifestació tenia previst avançar per la Ronda de Sant Antoni però el fort dispositiu policial ho ha impedit. Els manifestants, davant d'un intent de nou "encapsulament" (tancament policial de lesmanifestacions, impedint el seu avenç), han optat per continuar pel carrer Pelai. La crispació ha anat en augment i les càrregues dels Mossos han començat a sovintejar a partir de les Rambles. Finalment el cos policial ha dissolt la manifestació a la Via Laietana. S'han registrat nombrosos ferits per l'actuació dels Mossos, segons  informa l'organització antirepressiva de l'Esquerra Independentista.

Dilluns passat  es van fer manifestacions a Terrassa (llegiu el manifest), Girona (+), Castelló, Alacant i la més nombrosa a València que va aplegar centenars de persones. Diumenge passat també es va fer una a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.  Durant aquesta setamana, s'ha realitzat una concentració antifeixista a Palma (dimecres) i al barri de Gràcia de Barcelona (divendres)

D'altra banda, nombroses entitats i organitzacions han expressat la seva solidaritat amb jove i la denuncia de les agressions feixistes amb comunicats.  Recollim la de l'Assemblea antifeixista de SabadellMaulets,  Endavant (OSAN),i CAJEI.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid