Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els Mossos d'Esquadra no impedeixen la concentració de signe feixista a Sabadell

Prop de mig centenar de neonazis s’han pogut concentrar  aquesta tarda a la plaça de l’Ajuntament de Sabadell davant la passivitat dels Mossos d’Esquadra. Els concentrats  demanaven justícia en contra de l’agressió que va rebre un conegut neonazi sabadellenc fa dues setmanes. Aquesta protesta no havia estat prohibida pel Departament d’Interior tot i les demandes de diversos col·lectius de la ciutat, però la conselleria d'Interior havia comunicat que prepararien un dispositiu per a que  no tingués lloc.

18/11/2007 01:04 Política
Passades les sis de la tarda han arribat en bloc més de quaranta persones d’estètica neonazi i, tot i la presència policial, han pogut dur a terme la concentració sense cap mena d’oposició, desplegant pancartes i realitzant una manifestació al voltant de la seu del consistori. Durant la concentració diversos neonazis han amenaçat el fotògraf de Vilaweb Sabadell que cobria l’acte.
 
El Moviment Popular de Sabadell, a través d’un dels seus portaveus, ha mostrat la seva indignació pel fet que s’hagi permès una concentració feixista sota el fals pretext de mostrar suport a un neonazi agredit. Alhora ha fet una clara autocrítica pel fet d’“haver confiat que les institucions haurien impedit la realització d’una concentració d’aquestes característiques”. El portaveu de l’MPS ha afegit que “ens indigna que a Sabadell es permeti una concentració neonazi mentre que avui mateix hi ha hagut càrregues policials a la manifestació antifeixista a Barcelona” i ha instat a la ciutadania sabadellenca a mobilitzar-se en contra del nazisme, el racisme i la xenofòbia i a participar a la manifestació antifeixista del proper 24 de novembre, que es celebrarà en motiu del 20-N, aniversari de la mort de Franco, segons informa Vilaweb Sabadell 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid