Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El jove vilanoví acusat d'ultratge a la "bandera" ha estat absolt

La magistrada encarregada de jutjar el jove  d'ultratge a la "bandera"  ha demanat la seva absolució, ja que no hi havia proves per imputar-lo. Un Judici ple d'irregularitats per part de la fiscalia i moltes contradiccions per part dels agents de la Policia Nacional en les seves respectives declaracions, segons informa Coordinadora Antirepressiva del Garraf

13/11/2007 09:59 Política

Aquesta bona notícia és un gran pas, per valorar que el bon treball poc a poc aconsegueix els seus objectius, remarca la organització antirepressiva.

Després de 3 setmanes de celebrar-se el judici contra l'Oriol, el jove vilanoví, ahir es va conèixer la sentència ferma del judici celebrat el passat 26 d'octubre.

El jove vilanoví s'enfrontava a judici per un delicte d'ultratges a Espanya. El fiscal demanava llavors una pena de 9 mesos de presó i 3240 euros pel delicte d'ultratges a Espanya. 

Recordem que l'Oriol, va ser detingut per la Policia Nacional espanyola, el passat 6 de maig de 2005,després d'una concentració solidària amb en Franki de Terrassa. El fiscal va rebaixar la pena sol.licitada en un principi de 7 mesos de multa a 4 euros diari. Però la útlima resolució havia fet dubtar a la jutjessa i a decidir sobre que no hi havia proves suficients per imputar-lo.

Per saber-ne més:
El fiscal rebaixa la pena a 7 mesos de multa al jove vilanoví acusat d'ultratge a la "bandera"
. Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid