Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Escridassades a Montilla i enfrontament amb els Mossos a Torroella de Montgrí

Ahir a la tarda, dos centenars de persones esperaven Montilla a la plaça de Torroella de Montgrí  i l'han escridassat. Més tard han hagut enfrontaments amb els Mossos d'Esquadra. Nou persones han quedat ferides arran de la topada entre manifestants i Mossos, concretament cinc pagesos, un periodista i tres agents. Montilla visitava la població ja que s'havia  entrevistat amb amb els regants de la Conca del Ter.

24/05/2008 05:37 Territori
La protesta havia sigut convocada per Unió de Pagesos per deixar clar el seu rebuig al transvasament d'aigües del riu Ter a Barcelona, ja que aquest sindicat entén que les restriccions d'aigua que pateixen els regants de la zona es deu al fet que no s'aplica una llei del 1959 que indica que no es pot transvasar aigua a Barcelona d'aquesta conca mentre no estigui garantit el subministrament a Girona i als regants. A hores d'ara, els pagesos consideren que només se'ls garanteix una tercera part de l'aigua que necessiten.
 
I la protesta dels concentrats es va escalfar més quan van veure que els seus representants no havien aconseguit cap compromís de Montilla, que només va reconèixer l'esforç solidari de la gent del Ter i que preveu solucions a curt termini, encara que no pas aquest any. Això va provocar una pressió més forta dels pagesos, que amb xiulets, crits i pancartes, volien manifestar la seva decepció al President.
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid